What’s next? De toekomst van Marketing Automation

Gasten: Frans Riemersma Host: Frans Riemersma
What’s next? De toekomst van Marketing Automation

Aanbieders van marketing automation software voegen voortdurend nieuwe toepassingen en integraties toe en ook aan nieuwe toetreders op de markt is geen gebrek.

De eerste golf generatieve AI houdt marketing automation flink bezig. Niet alleen creatives zullen veranderen, ook de interfaces. Maar er is meer gaande dan dat alleen. In deze video bespreekt Martech-expert Frans Riemersma waar de markt naartoe gaat, welke nieuwe toepassen je niet mag missen en hoe innovaties invloed hebben op de keuze voor een nieuw systeem.


Gast
Frans Riemersma
Oprichter, MartechTribe

Martech-expert Frans Riemersma is een bevlogen analist, spreker, onderwijzer en ondernemer. Hij doet onderzoek naar Martech-mogelijkheden, -stacks en -verkopers om het leven van bedrijven makkelijker te maken. En heeft Marketing Technology stacks ontworpen voor bedrijven als HP, Adidas, Audi, Unilever, Philips en IKEA.


Host
Jaap Kooij
Host, Emerce

Van E-business, E-commerce en E-innovations tot andere E-mergencies, Jaap helpt de digitale business te realiseren, die bedrijven in staat stelt om te groeien en te gedijen in een snel veranderend, consument gedreven en digitaal tijdperk.

Met 15 jaar ervaring in IT en Management Consultancy betrad Jaap de digitale arena net voor het knappen van de internet bubble in 2000. Sindsdien heeft hij digitale, e-commerce en omni channel activiteiten opgezet, geleid en geherstructureerd bij bedrijven en merken als Heineken International, O’Neill Europe, PostNL, Rituals Cosmetics, marlies|dekkers, V&D en Omron Healthcare.

Jaap is jury lid bij de Dutch Interactive Awards en co-host bij EmerceTV.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.Gerelateerde artikelen