Zonnige toekomst voor Sunny Cars met succesvol replatforming project

Gasten: Kees Schouten, Suzanne Al Host: Kees Schouten, Suzanne Al
Zonnige toekomst voor Sunny Cars met succesvol replatforming project

Sunny Cars biedt zorgeloze en transparante autohuur met hun all-in formule op meer dan 8.000 locaties in 120 landen.

In 2019 besloot het bedrijf, op advies van New Story, hun applicatie te vernieuwen vanwege de toenemende beperkingen van het oude platform. New Story fungeerde als strategisch en technisch partner.

In 2023 ging een groot deel van het vernieuwde platform live, wat resulteerde in een stabiele basis voor toekomstige groei. Dit leidde tot een toename in bezoekers en een verdubbeling van het aantal boekingen, terwijl het aantal telefoontjes gelijk bleef. Dankzij slimme koppelingen en A/B-testen kan het platform zich verder ontwikkelen. Bovendien omarmt Sunny Cars nu AI voor content, wat grote voordelen biedt voor hun wereldwijde activiteiten.

In deze video gaan we in gesprek met Kees Schouten (New Story) en Suzanne Al (Sunny Cars) om alle details van dit project en hun samenwerking te bespreken.


Gast
Kees Schouten
CEO, New Story

Kees is CEO en Partner bij New Story, een Digital Agency uit Noordwijk met 75 medewerkers. Vanuit een schitterende villa in de duinen met uitzicht op zee, geeft hij richting aan de ontwikkeling van moderne digitale platformen voor klanten als Van der Valk, Sunny Cars en Vogelbescherming Nederland. Al in 1996 richtte hij zijn eerste internetbureau op en heeft daarna alle online-ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt.


Gast
Suzanne Al
Director of Marketing, Sunny Cars

Suzanne is Marketing Director bij Sunny Cars, een toonaangevende specialist in autoverhuur voor de vakantiemarkt. Ze is verantwoordelijk voor marketing, PR en e-commerce op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Onder haar leiding is Sunny Cars getransformeerd van een B2B-speler naar een omnichannel merk met een sterke focus op de customer journey.


Host
Oliver de Leeuw
Host, Emerce

Oliver is een allround online communicatieprofessional. Hij denkt, werkt en handelt in de breedte: van het meedenken over creatieve concepten voor video’s met de minister-president tot het draaien van gerichte social media advertentiecampagnes. Hij werkt net zo graag achter de schermen (denk: TEDx, TNO, New Energy Challenge) als op een podium.


Over de collection

De agency cases van juni

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
5 video's
12 sprekers

Gerelateerde artikelen