-

Betere gesprekken met klanten voer je met behulp van realtime spraak-AI

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Verint. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Verint’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Luisteren naar je klant is essentieel voor elk bedrijf. Artificiële Intelligentie kan helpen bij het realtime inzicht verschaffen in klantgegevens tijdens telefoongesprekken  en beeldbellen.  

In deze video deelt hypotheekaanbieder Florius zijn ervaring met de spraak-AI-oplossing van Verint.  Contactcentermedewerkers, de marketingafdeling, adviseurs of receptionisten weten bij een telefoontje of videocall met een klant niet altijd meteen wie iemand is en wat er al met hem of haar is besproken. Vaak moet er dus nog achteraf aanvullend contact worden opgenomen of informatie worden gedeeld.

Door de inzet van de hybride- en cloudoplossingen van Verint is het mogelijk om tijdens een gesprek – via telefoon, mobiel of videocall – realtime inzicht te hebben in wie de klant is, wat er gecommuniceerd is in een eerdere fase, de klantgeschiedenis en actuele informatie die aansluit op de conversatie. Aansluitend kan het gesprek worden geanalyseerd en geoptimaliseerd voor toekomstige contactmomenten. Ook andere afdelingen dan de klantenservice – zoals backoffice, digital en marketingcommunicatie – gebruiken de inzichten om processen te verbeteren en klantvriendelijker te maken.

Sprekers: Martin Melis (Director Solution Consulting bij Verint) & Sophie Schimmel (Speech Analist bij Florius)

Collection: Emerce Financials 2021

Host: Ronald ter Voert

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond