-

Blijf agile in een snel veranderende wereld

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Mirakl. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Mirakl’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Bedrijven die het belang van een sterke online aanwezigheid eerder niet inzagen, ontdekten het afgelopen jaar al snel dat ze minder kans hadden de crisis goed te doorstaan dan hun digitaal volwassen concurrenten.

Een van deze vooruitdenkende pioniers is Blokker. De Nederlandse retailer besefte jaren geleden al dat het bedrijf uitgebreid moest worden met een nieuw platform: Blokker Connect. Op die manier bleef het bedrijf flexibel en wendbaar in een snel veranderende wereld. Vier jaar later, toen winkels gedwongen werden te sluiten, benutte Blokker zijn ecosysteem met meer dan 450.000 online producten in ruim 2200 categorieën om klanten hun vertrouwde beleving te blijven bieden. 

In dit webinar vertellen Salah Maréchal (Blokker) en Willem Sijbers (Mirakl) welke onderdelen van het Blokker-bedrijfsmodel ervoor zorgden dat het de sterke positie voor, tijdens en na de pandemie behouden kon. Zij vertellen de ins en outs van hoe Blokker een assortimentsstrategie aan de hand van third-party sellers ontwikkelde en waarom het platformmodel Blokker wendbaarder en flexibeler maakt, waardoor winkelsluitingen en disrupted supply chains minder impact hadden.

Sprekers: Salah Maréchal (eCommerce Marketplace Manager bij Blokker) en Willem Sijbers (Senior Solution Engineer bij  Mirakl).

Host: Ronald ter Voert (media-ondernemer en eigenaar van RTV Media)

Collectie: E-commerce Live!

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond