-

Branded video: van awareness naar conversie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

 

Een goede marketingvideo kan meer doen dan alleen naamsbekendheid genereren. Zet de volgende stap naar conversie en resultaat.

Met Dynamische Content Creatie ben je tijdens de campagne niet alleen continu bezig met het optimaliseren van de advertenties, maar kun je aan de hand van de advertising-data ook de videocontent optimaliseren ten behoeve van het resultaat.

Geert Doek, oprichter en managing director van videoproductiebedrijf Towel, legt in deze Talk uit hoe je meer conversie uit je branded video kunt halen. Hij rekent af met het idee dat video alleen geschikt is om naamsbekendheid te generen. Ook stelt hij het Single Edit-syndroom in videomarketing aan de kaak. Heeft een video niet de optimale uitkijkpercentages en zorgt het daardoor niet voor genoeg ‘brand lift’? Dan wordt de content op basis van die data geoptimaliseerd, zodat een beter resultaat kan worden behaald.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar RTV Media)

Spreker: Geert Doek (Managing Director Towel)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond