-

Connected Retail: hoe doet Zalando dat?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De pandemie heeft duidelijk aangetoond hoe belangrijk het is om offline en online met elkaar te verbinden. Zalando vertelt hoe het de mode-industrie samenbrengt.

Zalando heeft zorgvuldig overwogen hoe het een deel van de oplossing kan zijn bii Connected Retail, door de mode-industrie samen te brengen op zijn platform. Vice President Direct to Consumer Carsten Keller legt in deze video uit hoe het online platform voor mode en lifestyle  online en offline retail aan elkaar verbindt.

Verder vertelt hij hoe dit zowel kleine als grote fysieke winkels in staat stelt gemakkelijk toegang te krijgen tot online bestellingen van de miljoenen klanten die bij Zalando winkelen.


Host
: Ronald ter Voert (Eigenaar RTV Media)

Spreker: Carsten Keller (Vice President Direct-to-Consumer bij Zalando)

Collectie: Fashion 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond