-

Conversie verhoog je met persona’s, niet door te toeteren

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Perplex Digital. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Perplex Digital’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De vFAS – een vereniging van Familie- en erfrechtadvocaten- wil ervoor zorgen dat het publiek haar ziet als een keurmerk voor echtscheidingen. Niet door hard te roepen en zichzelf aan te prijzen via advertenties, maar door organisch echt goede en relevante content en advies te bieden. Met als doel terugkerende bezoekers op het moment dat het echt nodig is.

Pauline Hentenaar-Polderman en Leon de Wildt leggen uit hoe ze impliciet, met zachte waarden als emotie en persoonlijke situatie, hebben gepersonaliseerd om zo relevant te worden voor de lezer. Ze hebben hiervoor zelf een contentplatform ontwikkeld met zelf geschreven algoritmes. Ze laten zien hoe ze door te werken met 8 persona’s verdeeld over 3 fases (oriëntatie, beslissing en de fase na de scheiding) en 3 groepen bezoekers, de sessieduur en conversie hebben verhoogd. Ook vertellen ze hoe de kwalitatieve en relevante content voor lezers de doorslag gaf om terug te komen en te converteren.

collectie:

Dutch Interactive Awards 2020: vFAS won met deze case Zilver in de categorie Data

deelnemers:
  • Leon de Wildt, Senior Digital Strategist bij Perplex Digital
  • Pauline Hentenaar-Polderman, Bestuurslid bij vFAS
host:
  • Ronald ter Voert, adviseur en ondernemer

Deze video is onderdeel van de videoregistratie van de Dutch Interactive Awards 2020 (DIA).  DIA’s  zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond