-

De 9 meest waardevolle lessen van snel groeiende bedrijven

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Emakina. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Emakina’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 Negen belangrijke lessen van snelgroeiende bedrijven over growth, design, data en techteams.

Door de jarenlange ervaring met het helpen transformeren en groeien van bedrijven heeft Patrick van der Vliet veel inzicht opgedaan op het gebied van growth, design, data en techteams. In deze video deelt de Executive Creative Director bij Emakina de belangrijkste learnings op deze gebieden, inclusief klantcases.

Van der Vliet streeft ernaar organisaties vooruit te brengen met de combinatie growth, data lead design en low code technologie. Hij is betrokken bij de internationale merken van Ahold Delhaize en ECCO. Daarnaast begeleidt hij een aantal low code start-ups. In deze video deelt hij tips en tricks.


Spreker:
Patrick van der Vliet (Executive Creative Director bij Emakina)

Collectie: Emerce EDAY

Host: Ronald ter Voert

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond