-

De belangrijkste gevaren en kansen van lage rente, digitalisering en globalisatie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

In deze video bespreekt de hoofdeconoom van Van Lanschot de belangrijkste gevaren en kansen van lage rente, digitalisering en globalisatie voor financials. 

Hoofdeconoom van Van Lanschot Luc Aben bespreekt in deze video de ‘grote’ ontwikkelingen in de economie die direct invloed hebben op het werk van marketeers, innovators en productontwikkelaars bij financials. De rode draad door zijn loopbaan is tussen al het dagelijkse ‘lawaai’ proberen te ontdekken wat écht fundamenteel en structureel belangrijk is.

Hij stelt dat het goed mogelijk is dat alle beleggingsapps alleen maar zo populair zijn, omdat de rente zo laag is. Er is geen ander alternatief voor sparen, bijvoorbeeld. Goed om in de gaten te houden dus. En wat is de invloed van de versnelde digitalisering door de coronacrisis? Luc behandelt deze vragen en meer. Hij is al bijna 30 jaar actief in de wereld van economie, financiële markten en vermogensbeheer.

Spreker: Luc Aben (Hoofdeconoom bij Van Lanschot)

Collectie: Emerce Financials

Host: Ronald ter Voert

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond