-

De kunst van belevenissen – en hoe verdien je er geld mee?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Belevenissen – of experiences – worden steeds belangrijker door de opmars van Instagram en de selfie-cultuur. Hoe verdien je geld met deze kunstvorm?

Communicatie met de klant was tot voor kort vooral eenrichtingsverkeer. Nieuwsbrieven, online campagnes, e-mails… het draaide vooral om informatie zenden. Door de opmars van Instagram is dit anders geworden. Op de feeds van het social media-kanaal draait het vooral om ervaringen en leuke gebeurtenissen delen met je netwerk.

Het Icecream-museum in SoHo New York speelde hier slim op in. Bezoekers tuimelen over elkaar heen met kleurrijke filmpjes en foto’s van zichzelf in het museum. Zo verkoopt het museum zichzelf. Aramique Krauthamer van Tool of North America deelt in dit webinar zijn ervaringen over Experience-markering vanuit Costa Rica. De rol van bezoekers verandert langzaamaan van passieve participant naar performer. Hij creëerde de afgelopen jaren diverse interactieve installaties en baanbrekende experiences voor topmerken, waarbij hij samenwerkte met bekende artiesten op grote festivals en musea. Hij deelt zijn ervaringen met de experience-industrie en blikt een aantal jaren vooruit.

Host: Justin Harshall

Spreker: Aramique Krauthamer (Tool of North America)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

 

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond