-

De toekomst van betalingen: klaar voor digitale valuta?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

In de fintechwereld draait het de komende tijd vooral om internationalisering, digitalisering, een naadloze gebruikerservaring en digitale valuta. 

In deze sessie duikt Joachim Goyvaerts, directeur PayPal Benelux en Ierland, in de toekomst van betalingssystemen. De pandemie heeft de verschuiving naar online winkelen drastisch versneld en digitale betalingen zijn geëvolueerd van een ‘nice to have’ naar een essentiële dienst.

Verkrijg nieuwe insights in de laatste trends aan de hand van voorbeelden uit de praktijk die de impact op consumenten, ondernemers en de wereldeconomie laten zien. Hij gaat dieper in op een grenzeloze wereldwijde financiële sector, het belang van een naadloze gebruikerservaring, digitalisering en vermindering van de complexiteit en tot slot digitale valuta’s.

Spreker: Joachim Goyvaerts (Director Benelux & Ireland bij PayPal)

Collectie: Emerce Financials

Host: Eric van Hall

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond