-

Contentplatform Dirkzwager: ‘maak het je experts makkelijk’

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Perplex Digital. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Perplex Digital’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Content is king. Klinkt prachtig, maar hoe krijg je al je specialisten zo ver dat ze inderdaad regelmatig hun expertise online delen? De content-strategie van Dirkzwager onder de loep.  

Juridisch dienstverlener Dirkzwager presteert goed op het gebied van online vindbaarheid. Met een relatief klein aantal specialisten weet Dirkzwager online een nummer 1 positie te behalen én te behouden.

Kennis delen

Kennis vergaren én delen is bij het bedrijf een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk. Bij de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad delen de ruim 140 advocaten, notarissen en fiscale adviseurs regelmatig kennis op dirkzwager.nl.

In deze video vertellen Chantal Slüter en Fedosja van der Lee hoe het contentplatform zich daarmee heeft ontwikkeld tot een belangrijke online bron van actuele juridische en fiscale informatie.

Conversie

Een belangrijke voorwaarde is volgens hen dat het voor de Dirkzwager auteurs – fiscale en juridische experts – makkelijk moet zijn om hun kennis te delen: het online platform moet dus helder, eenvoudig en overzichtelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat alle auteurs een goed beeld krijgen van de effectiviteit: welke pagina’s worden goed bezocht? En vooral: vanuit welke pagina’s nemen site-bezoekers ook echt contact op met Dirkzwager?

Dutch Interactive Awards 2020:

Dirkzwager werd met deze case genomineerd voor een award in de categorie Content. 

Deelnemers:

  • Chantal Slüter, Head of Innovation Dirkzwager legal & tax
  • Fedosja van der Lee, Digitaal strateeg Perplex Digital

Host:

  • Ronald ter Voert, adviseur en ondernemer

Deze video is onderdeel van de videoregistratie van de Dutch Interactive Awards 2020 (DIA).   DIA’s  zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond