-

[DIA-video] Rebranding: van Nuon naar fossielvrij Vattenfall

Registreer je voor deze webcast

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Clutch. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Clutch’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Ga er maar aanstaan: een rebranding van 26 kanalen én in je communicatie nog meer aansluiten op het thema duurzame energie. Jorissa Neutelings en Remy Lammers laten zien hoe energiebedrijf Vattenfall (voorheen Nuon) dit heeft aangepakt. 

Begin 2019 zijn Vattenfall Nederland en Clutch de uitdaging aangegaan om een ingrijpende online rebranding tot stand te brengen die aansluit op de internationale missie van dit energieconcern: ‘Een fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie’.

Jorissa Neutelings en Remy Lammers laten zien hoe ze dit aan de hand van de volgende drie stappen hebben gerealiseerd:

  1. Concept Car (wat is je ambitie)
  2. Restyle
  3. Redesign.

In totaal zijn er 26 kanalen gerebrand en zorgde de rebranding voor een versnelde digitalisering binnen Vattenfall Nederland.

Dutch Interactive Awards 2020:

Vattenfall won met deze case Zilver in de categorie Corporate

deelnemers:

  • Remy Lammers, Co-Founder and Creative Director Clutch
  •  Jorissa Neutelings, Head of Digital, IT, Innovation Vattenfall

host:

  • Ronald ter Voert, adviseur en ondernemer

Deze video is onderdeel van de videoregistratie van de Dutch Interactive Awards 2020 (DIA). DIA’s  zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond