-

Digitale transformatie: een praktische how-to voor e-commerce-managers in B2B

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor ISM eCompany. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met ISM eCompany’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Als het gaat om digitale transformatie in het B2B-segment blijft het heel vaak bij de theorie. Maar hoe pak je het nou echt aan in de praktijk?

Door de ontwikkelingen van het afgelopen jaar is de noodzaak voor de digitale transformatie van je marketing- en saleskanalen urgenter dan ooit. Maar hoe pak je dit aan? Waar begin je? Wat zijn de valkuilen? En hoe zorg je voor zowel intern als extern draagvlak?

Tijdens deze talk presenteert Sander Berlinski een concreet stappenplan waarmee je direct aan de slag kan om de digitale transformatie van je B2B marketing- en saleskanalen tot een succes te brengen.

 

Spreker: Sander Berlinski (Team Lead Strategy, ISM eCompany)

Collectie: Emerce B2B Digital 2021

Host: Hielko van der Molen (Marketing Facilitator)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond