-

Drie cruciale trends voor dit decennium

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Wat zijn de belangrijkste trends voor de komende tien jaar als het gaat om e-commerce? En gaan we inzetten op Augmented- of juist Virtual Reality?

In deze Engelstalige talk vertelt David Mattin, visionair en oprichter van New World Same Humans, welke trends ‘here to stay’ zijn in dit decennium. Hij behandelt er drie en staat stil bij het feit dat iedere belangrijke trend gebaseerd is op een menselijke behoefte. Of het nou gaat om meer waarde toevoegen, of meer gemak, enthousiasme/opwinding of veiligheid.

De trends die Mattin behandelt veranderen alle drie het consumentengedrag. Iedere trend biedt ook mogelijkheden om nieuwe producten, diensten of campagnes te lanceren die aan zullen slaat bij je klanten. Hij ziet op de korte termijn meer kansen voor Augmented Reality dan Virtual Reality en legt in deze talk uit waarom. Tot slot staat hij stil bij een framework dat je helpt om zelf trendwatcher te worden.

David zit in de World Economic Forum’s Global Future Council op het gebied van consumptie. New World Same Humans is een nieuwsbrief over trends en technologische ontwikkelingen. 

Host: Justin Halshall

Spreker: David Mattin (New World Same Humans)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond