-

Groei stimuleren met sociale media

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Meltwater. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Meltwater’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De analyse van sociale-mediagegevens is vaak synoniem met sociale-mediamarketing. Zo stimuleer je de groei met behulp van de socials.

Het meten van de impact van jouw strategie is een geweldige plek om te beginnen met sociale data, maar er zijn andere manieren om de data te gebruiken om jouw sociale media-initiatieven nog krachtiger te maken. In deze video legt Claude Springer (Social Meltwater) je uit hoe.

In deze sessie bespreken we hoe je de ROI van jouw sociale media kunt verhogen door gebruik te maken van de gegevens die worden gegenereerd uit sociale-mediabetrokkenheid. Je krijgt tips en trucs om jouw publiek beter te leren kennen en zo jouw conversie te verhogen, terwijl je ook nieuwe groeikansen vindt door jouw doelgroep uit te breiden.

Sprekers: Claude Springer (Managing Director van Social Meltwater)

Collectie: EMERCE EDAY 2021

Host: Jaspar Roos

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond