-

Hoe Covid-19 de groei van e-commerce in een klap met 10 jaar heeft versneld

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Shopify. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Shopify’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Covid-19 bleek een tijdmachine voor e-commerce. In minder dan een jaar tijd versnelde de groei met zo’n tien jaar.

De wereldwijde corona-uitbraak zorgde voor een enorme stroomversnelling in e-commerce. In een klap werd 2030 in die wereld al realiteit in 2020. Sommige branches en bedrijven hebben moeite om te overleven, terwijl andere het juist heel goed hebben gedaan. Shimona Mehta, directeur voor de regio EMEA bij handelsplatform Shopify Plus vertelt in dit Engelstalige videogesprek wat merken kunnen doen om te voldoen aan de veranderde verwachtingen van klanten om zo succesvol te kunnen blijven.

Digitale acceptatie en transformatie zijn volgens Mehta de belangrijkste thema’s van dit moment en moet sneller worden opgepakt dan verwacht. Zij zet de belangrijkste kansen voor merken om op te vallen uiteen en geeft tips over hoe zijn hun e-commercestrategie kunnen optimaliseren. Ze deelt de belangrijkste geleerde lessen van merken die floreren.

Collectie: E-Commerce Live

Spreker: Shimona Mehta (Directeur EMEA bij Shopify Plus)

Host: Stephanie Zuure (freelance-host bij Emerce en Chief van KULA)

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond