-

De groothandel disrupten met behulp van een digitale marktplaats

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Digitale marktplaatsen vinden de groothandel opnieuw uit. Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen en wat kan er beter?

In deze video vertelt Joost Brugmans van Orderchamp hoe zijn organisatie de groothandel disrupt met een digitale marktplaats. Hij gaat in op wat er de laatste tijd allemaal veranderd is voor het inkoopproces voor retailers en merken. Verder vertelt hij wat er in zijn ogen beter kan.

De pandemie en de daarmee gepaard gaande lockdowns  heeft steeds meer zakelijke kopers ertoe aangezet marktplaatsen te gebruiken. Aangezien B2B-kopers vergelijkbare aankoopervaringen verwachten als die in B2C, moeten fabrikanten en distributeurs de juiste marktstrategie ontwikkelen, anders lopen ze het risico marktaandeel te verliezen. Orderchamp is een groothandels marktplaats, die ervoor zorgt dat winkels en merken relevant kunnen blijven voor lokale klanten. Hoor hoe ze hun visie – unieke merchandise in iedere winkel krijgen – willen verwezenlijken.

 

Spreker: Joost Brugmans (Co-founder & CEO Orderchamp)

Collectie: Emerce B2B Digital 2021

Host: Eric van Hall

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond