-

Hoe je CRO-team het hele bedrijf zo ver krijgt om CRO te omarmen

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Het CRO-werkveld is uitgegroeid van een klein MacGyver-praktijkje tot een toegewijd A-team. Nu moet de rest van het bedrijf CRO nog gaan omarmen.

Conversie Rate Optimalisatie en Digitale Experimenten, voornamelijk A/B-testen, zijn de laatste 10 jaar de heilige graal geweest voor data-gedreven marketeers. Eindelijk zijn we echt in staat om te begrijpen wat een verschil maakt en wat niet. Steeds meer bedrijven hebben multidisciplinaire teams die het bedrijf proberen te laten groeien door zoveel mogelijk digitale experimenten uit te voeren. Een belangrijke stap op weg naar volwassenheid. Maar dit zal er niet toe leiden dat het hele bedrijf CRO omarmt.

In deze talk deelt Ton Wesseling, oprichter van Online Dialogue en meer dan 20 jaar ervaring in online optimalisatie, over de toekomst van conversieoptimalisatie en A/B-testen. Hij is gastheer van de A/B-testing mastery course op het CXL instituut, eigenaar van het ABtestguide.com platform en is tevens oprichter van The Conference, voorheen bekend als Conversion Hotel.

Host: x

Spreker: Ton Wesseling (Online Dialogue)

Collectie: Conversion 2020

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond