-

Hoe Momkai het fundament ontwierp voor digitaal muziektheater HYMN

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Dutch Digital Design. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Dutch Digital Design’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Digitaal muziektheater HYMN ontstond tijdens Corona. Het is een mooi voorbeeld van de werkwijze van Momkai: vanaf het begin meedenken en zoeken naar betekenis voor de gebruikers.

Harald Dunnink, creative director van Momkai vertelt over zijn manier van denken en werken. Hij was betrokken bij de oprichting van De Correspondent en werkte aan de totstandkoming van digitaal muziektheater HYMN: een voorbeeld van hoe uit de Corona-beperkingen ook mooie nieuwe initiatieven ontstonden. Een samenwerking tussen Martin Garrix en Thomas de Vrij was het begin. Dat eerste concept smaakte naar meer. Momkai sloot zich vervolgens aan voor de verdere ontwikkeling van wat HYMN zou worden. Net als De Correspondent past ook dat in het idee van memberful design, een idee, zo zegt Dunnink, gestuurd door de vraag: “wat heeft de meeste betekenis voor de mensen waarvoor ik het maak?”.

Spreker: Harald Dunnink (Momkai)

Host: Roeland de Bruin

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond