-

Hoe ontwikkel je een product-strategie in een Agile werkomgeving?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Monstarlab. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Monstarlab’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Agile werken zorgt ervoor dat B2B-organisaties wendbaar zijn en blijven in hun productstrategie. Maar hoe werkt dit precies?

Een succesvolle productstrategie is dynamisch en kan zich makkelijk aanpassen aan de wensen van de afnemers, de veranderingen van in de markt en het commerciële succes. Agile werken is een methode die hiervoor heel geschikt is. Het is tegelijkertijd een mindset en draait volledig om cultuur.

In dit webinar geeft Luke Gallimore, Head of Product Management bij Monstarlab, je aan de hand van cases concrete tips over hoe je een ijzersterke productstrategie ontwikkelt, gebaseerd op de Agile-methodiek. Hoe zorg je ervoor dat je wendbaar en flexibel  bent, en blijft? En hoe kun je meer Agile werken?

Spreker: Luke Gallimore (Head of Product Management, EMEA, Monstarlab)

Collectie: Emerce B2B Digital 2021

Host: Hielko van der Molen (Marketing Facilitator)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond