-

Hoe trek je de aandacht van gamers met behulp van data science?

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Dialect. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Dialect’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Gamers beter leren begrijpen en sales funnels bouwen en monitoren met behulp van data science kan veel goeds betekenen voor je merk. Maar hoe pak je dat aan?

Dit webinar behandelt de exploderende gaming-industrie, die in rap tempo veel meer mainstream wordt. Hoe bereik je deze doelgroep met je merk? Lucy Allen, Director of Engagement bij Dialect, een full service agency voor games- en technologie-publiek, vertelt alle ins & outs. Wat kan je zelf doen om deze tak van sport en de gebruikers – gamers – beter te begrijpen? Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen? En welke gratis tools zijn er beschikbaar op de markt? 

Lucy deelt een aantal best practices als het gaat om het gebruik van Amazon Attribution, dat al actief is in de VS en Groot-Brittannië en dat binnenkort ook in de rest van Europa wordt uitgerold. Ze is een veteraan op het gebied van online marketing en werkte onder meer bij Amazon, waar ze Marketplace lanceerde. Verder werkte Lucy onder meer bij Conde Nast, waar ze de titels Vogue, Glamour en CNTraveller klaarmaakte voor het digitale tijdperk. Bij Future Publishing werkte ze onder meer aan de website Gamesradar.com.

Host: Roeland de Bruin (eigenaar van Cool Content Company)

Spreker: Lucy Allen (Dialect)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond