-

Hoe winnen merken nog vertrouwen in tijden van fake news?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Hoe gaan merken verder in de nieuwe, post-influencer wereld waar het vertrouwen vaak wordt geschonden door de opkomst van fake news?

Nu reclame meer en meer aanvoelt als het originele nepnieuws en het publiek steeds meer verdeeld en gedecentraliseerd raakt, waar kunnen berichten dan nog voet aan de grond krijgen? Met andere woorden: wat is er nodig om merken de komende jaren te laten floreren? In deze video stelt Nick Bailey, CEO en Creative Partner bij reputatiemanagementbedrijf futurefactor, dat de toekomst zeer rooskleurig is voor merken die het aandurven om met hulp ‘unmediated’ te zijn.

Bedrijven die bereid zijn om verder te gaan dan gedurfde boodschappen en actief de diepte in gaan, vinden volgens hem hun publiek en winnen met gemak welverdiend vertrouwen. In deze video behandelt hij  hoe de succesvolle merken van de toekomst moeten denken en hoe zij zich moeten gedragen om relevant, menselijk en geloofwaardig te blijven.

Spreker: Nick Bailey (Creative Partner & CEO, futurefactor)

Collection: Emerce EDAY 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond