-

Hoe bouw je een sterk merk op social media met content?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De laatste innovaties op het gebied van social media: hoe bouw je een sterk merk met behulp van content?

In deze video vertelt social media-expert Kirsten Jassies over de belangrijkste innovaties en ontwikkelingen binnen social media. Zij legt hierbij de focus op content en commercie. Kirsten geeft antwoord op de vraag: hoe bouw je een sterk merk met content? En hoe maak je de link met social commerce en content en hoe passen je volgers hierbinnen?

Verder passeren influencer marketing, personaliseren, filters en de nieuwste video-vormen de revue. Het is volgens Kirsten tijd dat je je beeldtaal uitbreidt, als je klaar wilt zijn voor Instagram-stories, reels en Tiktok. Short video is in opmars op alle platformen, dus het wordt tijd dat je hiermee gaat experimenteren en testen.

Spreker: Kirsten Jassies (Social media expert bij justK)

Collectie: Emerce Digital Marketing

Host:  Hielko van der Molen

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond