-

Legendes krijgen digitaal tweede leven

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Nu we digitaal bijna perfect mensen kunnen nabootsen is er een nieuwe markt ontstaan voor iconische persoonlijkheden.

WXR blies James Dean nieuw leven in met visuele effecten voor een reeks speelfilms die later dit jaar in productie gaan. Het bedrijf, ook wel bekend als Worldwide XR, timmert flink aan de weg als bedrijf voor mediarechten en content. WXR brengt digitale wezens naar de film-, game, muziek- en augmented- en virtual reality-wereld. Het bezit ook de rechten voor 3D-creaties van Maya Angelou, Amelia Earhart, Malcolm X en nog veel meer historische figuren en artiesten uit het verleden.

In dit webinar vertelt Travis Cloyd meer over WXR, de markt waarop het zich begeeft en deelt hij zijn visie op toekomstige digitale acteurs. Met de opkomst van digit twins is een nieuw bedrijfsmodel ontstaan dat niemand een tijdje terug nog had kunnen bedenken. Het licentiëren van digitale mensenrechten in storytelling en reclamecampagnes staat nog in de kinderschoenen. Om realistische 3D-avatars te maken en nieuwe vormen van inkomsten te genereren is een duidelijk businessplan nodig. Ook vergt het diverse technologische samenwerkingen en betrokkenheid van zakelijke relaties om 3D-creaties te realiseren en distribueren.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar van RTV Media)

Spreker: Travis Cloyd (CEO van Worldwide XR)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond