-

Logistiek over de grens

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Seven Senders. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Seven Senders’ privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De logistiekmarkt in Nederland is nog goed te overzien. Maar hoe kies je een bezorger voor de last mile in Italië of Duitsland?

Door corona is e-commerce als sector dusdanig versneld dat veel webshops twee jaar hebben overgeslagen in hun verwachte groeicurve.

Meer pakjes, andere vormen van logistieke afhandeling, nieuwe regels per land en vraagstukken op het gebied van duurzaamheid drukken een stempel op je businessmodel. En ondertussen is de capaciteit in Nederland net als in een aantal andere landen echt een uitdaging aan het worden.

Wie vervoert wat in Europa?

Martijn Kleij van Seven Senders brengt alle partijen in Europa gedetailleerd in kaart. In deze sessie laat Kleij zien hoe last mile carriers  verschillen per land en hoe je datagedreven kunt ondernemen. Daarnaast geeft hij advies aan cross-border sellers om in te kunnen spelen op veranderingen in de nabije toekomst.

Spreker

Martijn Kleij, Chief Sales Officer Seven Senders

Host

Jaspar Roos, Innovation ExpertLimpid & Co en Humanandtech.com

Collectie

E-Commerce Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond