-

Wat maakt digitale platformen doeltreffend in de flexbranche?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Freshheads. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Freshheads’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Wat maakt digitale platformen zo’n doeltreffend middel in de flexbranche? En waar moet je op letten bij het ontwikkelen van zo’n platform?

De markt voor vakantiebaantjes en kortdurende klussen is ontploft. Digitale platformen lijken perfect in te spelen op die ontwikkeling, omdat ze het voor organisaties en voor werkzoekenden heel eenvoudig maken elkaar te vinden. In deze video leggen Wout Withagen en Pim Graafmans van het online platform YoungOnes uit waarom platformen zo’n doeltreffend middel zijn in de flexbranche.

YoungOnes, waar bedrijven tijdelijke klussen aanbieden aan flexwerkers, groeide in één jaar met ruim 1000 procent. Zij leggen uit hoe dit zo snel kon gebeuren, vertellen waar ze de afgelopen jaren tegenaan zijn gelopen en hoe de groeistrategie van het platform eruit ziet nu ze internationaal gaan. Geen onderwerp wordt geschuwd, alles komt aan bod. Van missers en culturele verschillen tot de maatschappelijke, technologische en juridische aspecten.

Sprekers: Pim Graafmans (Managing director/Co-founder YoungOnes) & Wout Withagen (Directeur Freshheads)

Collection: Emerce EDAY 2021

Host: Krijn Schuurman.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond