-

Maarten Boer (Buutvrij for life): creatief met crisis

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Experimenteren, falen en leren. Tijdens de kredietcrisis besloot Maarten Boer om niet in elkaar te duiken, te bevriezen en te wachten tot het over was, maar om 40 dagen gratis te werken. Hoe haal je het beste uit een crisis?

Het is traditie bij Emerce Recruitment om een keynotespreker te vragen die juist niet uit het uit het recruitment-vak komt. Om de doodeenvoudige reden dat vrijwel iedereen die vaksprekers waarschijnlijk al 150 keer gezien heeft.

Maarten Boer van Buutvrij for life is een waardige drager van die traditie want hij weet naar eigen zeggen “geen zak van recruitment”. Wel kan hij zeer aanstekelijk vertellen hoe je je bijvoorbeeld bij grote klanten binnenwurmt en hoe je baanbrekende campagnes opzet. Maar ook over de manier om erachter te komen of een sollicitant echt lef heeft. Rode draad in het verhaal: omdenken!

Spreker

Maarten Boer, Buutvrij for life

Host

Bas Westland, Managing Partner e-People

Collectie:

Emerce Recruitment

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond