-

Marketing als katalysator voor de energietransitie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Online marketing is een van de drijvende krachten achter een aantal belangrijke veranderingen die Wavin de laatste tijd doormaakte.

Wavin levert oplossingen voor essentiële behoeften van het dagelijks leven: een veilige distributie van drinkwater en gas, duurzaam beheer van regenwater en afvalwater, energie-efficiënte verwarming en koeling van gebouwen, elektro, telecom en industriële toepassingen. Online marketing is een van de drijvende krachten achter een aantal belangrijke veranderingen.

In deze video vertelt Tristan van de Pavert hoe Wavin welke rol marketing speelt bij het vergroten van de merkwaarde door purpose activatie en het bieden van synergie door globalisering van proposities en campagnes. Tot slot gaat hij in op wat digitalisering van marketing en sales heeft opgeleverd voor de wendbaarheid van de organisatie.

Spreker: Tristan van de Pavert (Marketing Director North-West Europe van Wavin)

Collectie: Emerce B2B Digital 2021

Host: Hielko van der Molen (Marketing Facilitator)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond