-

Mini docu: Future of Business – Dit zijn de mogelijkheden van ondernemen in de toekomst

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De digitale wereld speelt een sleutelrol in de verdienmodellen  van de toekomst. Wat zijn de mogelijkheden voor zowel individuele creatievelingen als traditionele bedrijven?

Bitcoins, non-fungible tokens, digitale kunst en verzamelobjecten die voor recordbedragen worden verkocht: we lijken aan de vooravond van een scala aan nieuwe (bedrijfs)economische mogelijkheden te staan. Is het vooral hype of zit er echt toekomst in?

Voor EDAY sprak Emerce sprak met thought leaders en ondernemers uit verschillende landen en branches over hun visie op de toekomst. De nieuwe middelen en economische modellen scheppen mogelijkheden voor kleine zelfstandigen met een goed idee en voor samenwerkingsverbanden. Maar ze veranderen ook de traditionele verhoudingen tussen (grote) bedrijven en consumenten. Deze mini docu praat je helemaal bij!

Sprekers: Ruud Dankers (Creative Lead bij TDE), Christiaan Eisberg (CEO bij Straight Fire), Adriana Hoppenbrouwer (Co-founder bij The Fabricant), Christel Sieling (Co-founder van Odyssey),  Paul Snijder (Digital NFT Artist) en Julien van Dorland (Digital Artist).

Samenstelling en interviews: Monique van Dusseldorp

Collectie: Emerce EDAY

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond