-

De juiste stappen voor je groeistrategie met Growth Maturity

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Elevate Digital. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Elevate Digital’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Hoe zet je de juiste stappen in je groeistrategie met Growth Maturity? Een uitleg met basisprincipes en praktijkvoorbeelden.

Ben je op zoek naar handvatten om de volgende stap te zetten om jouw groeidoelstellingen te behalen als fashionmerk? Growth Maturity helpt je identificeren waar je als organisatie staat en welke stappen je moet ondernemen. France Bos en Bart Koomen (beiden van Elevate Digital) helpen je in deze video op weg met de basisprincipes en geven praktijkvoorbeelden. Op naar de start van jouw groei!

Elevate Digital is een full service growth marketing agency. Het realiseert online groei met een methode: Customer Infinity. Het reikt ieder jaar de Dutch Search Awards uit en is ook bekend van de Digital Marketing Academy.

Host: Hielko van der Molen (Marketing Facilitator)

Sprekers: France Bos (Digital Strategist bij Elevate Digital) en Bart Koomen (Digital Strategist Elevate Digital)

Collectie: Fashion 2021

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond