-

Op weg naar een Europese logistieke markt

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor SEVEN SENDERS. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met SEVEN SENDERS’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Steeds meer pakketjes die aan huis worden bezorgd zijn afkomstig uit het buitenland. Het zijn al lang niet meer alleen de Wehkamps en de Bol.coms die het straatbeeld in Nederland bepalen.

Door corona is e-commerce als sector dusdanig versneld dat veel webshops twee jaar hebben overgeslagen in hun verwachte groeicurve. Meer pakjes, andere vormen van logistieke afhandeling, nieuwe regels per land en vraagstukken als ‘waar zijn we nu mee bezig?’ op het gebied van duurzaamheid drukken een stempel op je businessmodel. En ondertussen is de capaciteit in Nederland net als in een aantal andere landen echt een uitdaging aan het worden, weet Martijn Kleij, Chief Sales Officer bij Seven Senders uit ervaring.

In dit webinar laat Kleij zien wat corona per land in Europa doet, hoe de aanpak van last mile carriers überhaupt verschillen per land, hoe je datagedreven kunt ondernemen hierin, en wat noodzakelijke adviezen zijn aan cross-border sellers om in te kunnen spelen op de huidige situatie en nabije toekomst.

Spreker: Martijn Kleij (Chief Sales Officer bij Seven Senders, voorheen Vice President Marketing & Retail bij DHL)

Host: Jaspar Roos (Senior Business Development Manager Benelux bij Plug and Play Tech Center)

Collectie: E-commerce Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond