-

Pakketbezorging: kan het nog duurzamer?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De uitbraak van corona heeft online verkopen wereldwijd enorm opgestuwd, vermoedelijk permanent. Wat zijn daar de gevolgen van voor de logistiek en voor het milieu?

De coronamaatregelen hebben volgens het CBS  in 2020 geleid tot een groei van 40 tot 60% in het aantal online aankopen. De verwachting is dat ook na de coronacrisis sprake blijft van een verdere verschuiving van fysiek naar online winkelen. Dat roept de vraag op wat de effecten van de bezorgeconomie zijn voor onder andere mobiliteit, logistiek, het milieu en de verkeersveiligheid.

In deze video laat Walther Ploos van Amstel, lector Citylogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam, zijn licht schijnen op dit onderwerp.

Host: Gerco van Leeuwen (B2B E-commerce specialist)

Spreker: Walther Ploos van Amstel (Lector Citylogistiek Hogeschool van Amsterdam)

Collectie: Fulfillment 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond