-

Paneldiscussie: De do’s en don’ts bij internationale groei

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Veel start-ups en scale-ups hebben internationale groeiambities. Wat moet je wel en wat vooral niet doen?

In deze Engelstalige paneldiscussie delen drie ervaringsdeskundigen, die niet alleen hun eigen organisaties internationaal hebben laten groeien, maar ook nog eens andere organisaties met plannen in die richting hebben, hun belangrijkste inzichten en tips. De discussie wordt gevoerd door Thor Olof Philogène (Stravito), Jorrit Steinz (ChannelEngine) en Gernot Schwendtner (weGrow).

Zij geven antwoord op de vraag wat de belangrijkste lessen zijn de ze op dit vlak hebben geleerd, wat de voordelen zijn van de Covid-19-pandemie voor start-ups en wanneer zij de ‘Great Shakedown’ verwachten en bij welke bedrijven en branches de klappen vooral vallen.  Verder vertellen zij wat de belangrijkste behoeften zijn van bedrijven met internationale groeiplannen en of er nog wel een fysiek kantoor nodig is op locatie. Tot slot discussiëren ze over de valkuilen bij het bewaken van de bedrijfscultuur bij internationale groei.

Host: Justin Halshall

Sprekers:  Thor Olof Philogène (CEO en medeoprichter van Stravito), Jorrit Steinz (oprichter en directeur van ChannelEngine.com) en Gernot Schwendtner (medeoprichter van weGrow).

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond