-

Het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Jobsrepublic. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Jobsrepublic’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Recruitment is niet alleen het verhaal van talent vinden, maar ook van talent verleiden -zeker voor de lastige vacatures. Eric van Bourgonje over het geheim van persuasive recruitment.

De werkloosheid neemt steeds sneller toe en toch blijft het ontzettend lastig de juiste mensen te vinden voor je organisatie. Ook als je een goede werkgever bent en aantrekkelijke banen te bieden hebt is de kans groot dat je nog steeds merkt dat de juiste mensen niet in de rij staan voor je vacatures.

Eric van Bourgonje neemt je in dit webinar mee in het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt. Aan de hand van de theoretische basis en overtuigende praktijkvoorbeelden ontdek je hoe je de concurrentie op de arbeidsmarkt altijd een stapje voor blijft door de inzet van persuasive recruitment.

Spreker

Eric van Bourgonje, CEO & Founder Jobsrepublic

Host

Bas Westland, Managing Partner e-People

Collectie

Emerce Recruitment

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond