-

Schaalbaar Internationaal groeien met E-commerce: hoe doe je dat?

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Trusted Shops Benelux. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Trusted Shops Benelux’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is het moment om internationaal te gaan met je webwinkel. Maar hoe zorg je voor schaalbare groei in Europa?

Tijdens dit webinar delen Sander Berendsen van SB Supply en Vincent Natenstedt van Trusted Shops hun ervaringen over de valkuilen en uitdagingen van online groeien in Europa. Ze vertellen hoe je bij internationale groei kunt omgaan met schaalbaarheid, innovatie, customer experience en de inzet van marketplaces. Ze laten verder zien hoe je ervoor zorgt dat je als buitenlandse aanbieder toch lokaal, native en dus vertrouwd overkomt. Ook vertellen ze over de uitdagingen bij het zakendoen over de grens, zoals een niet passend aanbod, slechte logistiek, andere wetgeving en vertrouwen van de consument.

SB Supply, cross-border aanbieder van hoogwaardige accessoires voor onder andere smartphones, tablets, computers en gaming, is actief in verschillende Europese landen en heeft een Nederlandse en Duitse vestiging. Het bedrijf won in de afgelopen jaren verschillende prijzen en werd genomineerd voor de Cross Border award, eCommerce50, FD Gazelle en Young Talent. Oprichter Sander vertelt hoe SB Supply door te werken met natives, de durf om te veranderen en het uitproberen van nieuwe dingen heeft gezorgd dat ze succesvol zijn en blijven binnen Europa. 

Vincent Natenstedt is al 9 jaar lang actief binnen de e-commerce, waarvan de laatste zes jaar bij Trusted Shops. Vincent specialiseert zich binnen de e-commerce op het adviseren van webwinkels op het gebied van online vertrouwen en conversie.

Host: Eric van Hall (Hoofdredacteur Mediaweb)

Sprekers: Sander Berendsen (SB Supply Europe) en Vincent Natenstedt (Trusted Shops Benelux)

Collectie: E-commerce Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond