-

Transformatie: van mechanische producten naar IoT & digitale diensten

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Internet of Things (IoT) biedt meer mogelijkheden dan het optimaliseren van fabrieksprestaties alleen. Het boort ook nieuwe inkomstenbronnen aan.

Bij Danfoss worden industriële activa en machines verbonden met de cloud om bewakingsdiensten, optimalisatiediensten en voorspellende onderhoudsoplossingen te leveren. Met behulp van Internet of Things (IoT) wordt zo een gloednieuwe inkomstenstroom mogelijk gemaakt.

In dit Engelstalige webinar verteltThomas Kolster, Head of Service & Innovation bij  het Deense Danfoss, over innovatieve diensten op het snijvlak van IoT en het monitoren, optimaliseren en het doen van voorspellingen als het gaat om industriële assets.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar RTV Media)

Spreker: Thomas Kolster (Danfoss)

Collectie: B2B Digital 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond