-

Shopstreaming: moet je er nu op inspringen?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Handpicked agencies. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Handpicked agencies’ privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Shopstreaming (een combinatie van live streaming en e-commerce) is booming in China en verovert snel markt in de rest van de wereld. 

John Beerens organiseerde onlangs een eerste shopstreaming event in Nederland, gericht op het inspireren van consumenten, kappers en haarstylisten. In deze video vertellen Wim La Haye (co-founder van Bluebird Day) en Maarten Verhey (Executive Director van GIG) wat de learnings zijn van deze shopstreaming-sessie?

Wim is voorzitter van de expertgroep Shopping2030, waarin hij vanuit ShoppingTomorrow samen met vooraanstaande experts onderzoek doet naar de wijze waarop consumenten in 2030 winkelen en hoe Nederlandse retailers en merken zich hierop kunnen voorbereiden. Samen met Maarten vertelt hij wat er anders is aan shopstreaming ten opzichte van het oude TelSell-format? Daarnaast haken ze in op wat er nodig is om een goed shopstreaming-event te organiseren. Tot slot vertellen ze waarom je er juist nu op moet inspringen.

Sprekers: Wim La Haye (Founder & Commercial director van Bluebird Day) en Maarten Verhey (Executive Director van GIG)

Collection: Emerce EDAY

Host: Krijn Schuurman

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond