-

Zet slimme tools in om het beste uit je virtual teams te halen

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Verizon UK Limited. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Verizon UK Limited’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Covid-19 heeft ons laten zien dat veel van onze werkzaamheden heel goed op afstand gedaan kunnen worden en dat thuiswerken de productiviteit juist vaak vergroot. Maar deze nieuwe manier van werken brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe ziet de toekomst van het hybride werken eruit?

Dit webinar behandelt de toekomst van het hybride werken, ook na het Covid-tijdperk. Verwacht wordt dat bijna de helft van de werkende mensen in de toekomst meer hybride gaat werken. Maar hoe kun je effectief samenwerken in remote teams? Hoe lever je projecten ook op afstand goed op? En hoe blijf je als team nog steeds een verlengstuk voor je klant? Bovendien moet je ervoor zorgen dat de bedrijfscultuur en communicatieniveaus goed blijven en dat medewerkers zich niet geïsoleerd en te weinig betrokken voelen.

Arnoud Dollé, sales director bij Epos Nederland legt uit hoe je virtual teams goed kunt laten werken. Welke tools en/of oplossingen zijn er en hoe zet ik ze slim in om ook op afstand het beste uit mijn team te halen? En wat is de impact op de bedrijfscultuur?

Spreker: Arnoud Dollé (sales director bij Epos Nederland)

Host: Krijn Schuurman (consultant, ondernemer, dagvoorzitter en presentator)

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond