-

Slush 2021: Aristotle startte als spin off

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Emerce was erbij op start-up event Slush 2021 en haalde Nederlandse start-ups voor de camera. Paul Thur en Maurits Overmans vertellen over hun start-up Aristotle, die een spin-off is vanuit de TU Eindhoven

Slush is een groot internationaal start-up event in het Finse Helsinki en vond dit jaar plaats van van 29 november tot en met 3 december. Aristotle is een jong softwarebedrijf dat zich tot nu toe vooral richt op professionele sporters en patiënten bij neurologische centra. Met de innovatieve tool die het bedrijf ontwikkelt kunnen sportcoaches, artsen en andere professionals hun doelgroep optimaal kunnen trainen op het vlak van mentale performance. Met de tool kunnen patiënten en sporters hun werkgeheugen uitbreiden, hun reactietijd verbeteren en leren ze keuzes maken onder druk. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van gamification.

In deze video vertellen Paul Thur en Maurits Overmans over hun start-up, die een spin-off is vanuit de TU Eindhoven. Wat doet het jonge innovatieve bedrijfje precies? Op welke doelgroep richt het zich en wat zijn de plannen voor de toekomst?

Sprekers: Paul Thur & Maurits Overmans (Aristotle)

Collectie: Slush 2021

Interview: Gijs Vroom

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond