-

Slush 2021: CodeSandbox maakt samen software ontwikkelen makkelijker

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Emerce was erbij op start-up event Slush 2021 en haalde Nederlandse start-ups voor de camera. Ives van Hoorne en Bas Buursma van CodeSandbox maakten het stukken makellijker om software gezamenlijk te ontwikkelen.

Slush is een groot internationaal start-up event in het Finse Helsinki en vond dit jaar plaats van van 29 november tot en met 3 december. In deze video vertellen Ives van Hoorne en Bas Buursma van CodeSandbox waarom zij denken dat hun bedrijf succesvol gaat worden als developmentplatform in de cloud. Ontwikkelaars die er gebruik van maken ontwikkelen niet langer op hun eigen computer, maar op het platform van CodeSandbox in de browser.

Wat zijn de belangrijkste voordelen? Hoe onderscheidt de start-up zich van hun concurrenten? En hoe komt het dat er niet al op grote schaal in de cloud software ontwikkeld wordt? Waarom zou online ontwikkelen op korte termijn wel op grote schaal worden omarmd? Tot slot lichten de twee hun toekomstplannen toe.

Sprekers: Ives van Hoorne & Bas Buursma (CodeSandbox)

Collectie: Slush 2021

Interview: Gijs Vroom

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond