-

Terugblik: Arnold Jansen, Meest Invloedrijke Recruiter

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Arnold Janssen van Phind ontving vorig jaar de prijs voor de  Meest Invloedrijke Recruiter. Wat heeft die prijs hem gebracht?

Rondom Emerce Recruitment 2021, een terugblik op de awards die vorig jaar werden uitgereikt voor de Meest Invloedrijke Recruiter. In deze video interviewt Bas Westland  in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de winnaar van de award voor Meest Invloedrijke Recruiter: Arnold Janssen van full service recruitment agency Phind.

Hij vertelt welke reacties hij kreeg op het winnen van de verkiezing, hoe hij een jaar vol lockdowns heeft ervaren en hoe hij zich ondanks de aanvankelijke wervingstops toch goed staande heeft weten te houden. “Je bent pas een echte senior recruiter als je een crisis hebt meegemaakt, zei iemand ook tegen mij. Enkele maanden na het winnen van de award was mijn eerste crisis een feit, dankzij COVID.”

Dit interview voor Emerce Recruitment is mede mogelijk gemaakt door de video recruitment experts van Cammio en MovingPixel.

Spreker: Arnold Janssen (Resident Headhunter, Phind)

Collectie: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland

Kijk ook: Emerce Recruitment 2021

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond