-

Terugblik: Michel Martens, Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer (publieksprijs)

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Michiel Martens van De Selectie ontving vorig jaar de publieksprijs voor Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer. Wat heeft die prijs hem gebracht?

Rondom Emerce Recruitment 2021, een terugblik op de awards die werden uitgereikt voor de Meest Invloedrijke Recruiter. In deze video interviewt Bas Westland in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de winnaar van de award voor Meest Invloedrijke Recruitmentmarketeer van vorig jaar: Michiel Martens, recruitmentmarketeer en eigenaar en oprichter van De Selectie.

Het was de eerste keer dat de prijs voor deze categorie werd uitgereikt. Michiel is trots dat jij zich de eerste winnaar mag noemen en heeft ontzettend veel positieve reacties gekregen. Ook leverde het veel exposure op. Uiteraard zakte de euforie wat weg na de cornoa-uitbraak. Hij blikt terug op 2020 en vertelt waar hij het meest trots op is. Verder vertelt hij over een aantal belangrijke innovaties.

Dit interview voor Emerce Recruitment is mede mogelijk gemaakt door de video recruitment experts van Cammio en MovingPixel.

Spreker: Michiel Martens (Oprichter van De Selectie)

Collectie: Emerce Recruitment

Host: Bas Westland

Kijk ook: Emerce Recruitment 2021

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond