-

The Future of Fashion

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Fashion technology innovator Anina Net vertelt hoe ze de winkel van de toekomst voor zich ziet met de mogelijkheden van vandaag, en heeft veel voorbeelden van manieren om je merk on- en offline te presenteren.

De mode-industrie was lang niet geïnteresseerd in technologie, maar de mogelijkheden om het in te zetten zijn eindeloos. De lockdowns zijn een katalysator gebleken en hebben consumenten vertrouwd gemaakt met alles van stappentellers tot live verkoopstreams. Nu zijn ze klaar voor de ‘offline to online approach’ waarin 3d-foto’s, interactieve video, augmented en virtual reality een belangrijke rol spelen, ook in showrooms, bij het vasthouden van de aandacht.

Anina Net is een internationaal model, blogger en innovator op het gebied van modetechnologie. In deze Emerce Fashion keynote gaat ze in op de toekomst van Fashion.

Spreker

Anina Net, Chief Executive Officer 360Fashion Network

Collectie

Fashion

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond