-

Verdubbel je klantenbestand en verhoog je conversie binnen een jaar tijdens de pandemie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Voyado. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Voyado’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Hoe Vitaminstore hun klantenbestand verdubbelde in 12 maanden tijd en de conversies met 38% wist te verhogen – tijdens de coronapandemie.

Relevanter zijn voor je klanten is je doel als retailer, en personalisatie op schaal is het antwoord. In deze video vertellen Felix Kruth (Voyado) en Alain Vermeulen (Vitaminstore) hoe je met personalisatie op schaal begint als je data van je offline bezoeken wilt combineren met de online bezoeken?

On- en offline retail-merk Vitaminstore deelt een kijkje achter de schermen van hun recente eerste stappen met Voyado. Het customer-experience-platform is intuïtief om mee te werken voor retailers en merken.

Sprekers: Felix Kruth (Product Director bij Voyado) en Alain Vermeulen (Oprichter en Commercieel Directeur bij Vitaminstore)

Collectie: Emerce E-commerce

Host: Ronald ter Voert

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond