-

Verkopen op een schaalbare en persoonlijke manier

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Het realiseren van groei voor je start-up of bedrijf is geen kwestie van het uitrollen van een aantal trucjes. Het gaat om een heel proces.

In dit webinar leer je hoe je een digitaal product of dienst het beste kunt verkopen op een schaalbare en persoonlijke manier. Max van den Ingh, Growth Advisor bij Unmuted, vertelt je welke stappen je moet zetten om je doelgroep te bereiken, te overtuigen en te binden.  Ook presenteert hij een stappenplan dat je kunt gebruiken om groei te realiseren.

Max van den Ingh helpt nationale en internationale start-ups en MKB-bedrijven met hun marketing- en groeistrategie. Naast zijn werk als Growth Advisor is hij spreker en gastdocent bij Nyenrode op het gebied van growth marketing, digitale transformatie en marketingtechnologie.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar RTV Media)

Spreker: Max van den Ingh (Growth Advisor bij Unmuted)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond