-

Voice: de vierde revolutie

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

 

De opkomst van de computer, het internet en de mobiele telefoon ging relatief langzaam. Bij de vierde revolutie – die van spraakbesturing – is dat totaal anders.

Volgens Tom Jessen, voice-specialist bij RTL, komt voice-technologie als een tsunami op ons af. In deze talk benadrukt hij dat wie denkt dat het zo’n vaart niet zal lopen, het toch echt mis heeft. Voice gaat ons leven veranderen. Het is geen nice-to-have, voice is een must-have. Alle technologiebedrijven hebben de eerste slimme speakers al op de markt gebracht en werken hard achter de schermen aan een nieuwe generatie.

Grote bedrijven als bol.com werken in recordtempo aan de ontwikkeling van tools voor voice. Tijdens deze keynote zet Tom de belangrijkste zaken op een rij en laat hij de ongekende mogelijkheden van voice zien. Hij gaf leiding aan het team dat de rijke content van de grootste commerciële zender van Nederland geschikt maakt voor voice. A bumpy ride met veel vallen en opstaan.

Host: Stephanie Zuure (freelance-host, eigenaar van HumanToB en Chief van KULA)

Spreker: Tom Jessen (RTL)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond