-

Wat te doen tegen de exponentiële kloof door versnellende technologie?

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Digitalisering zorgt voor een exponentiële kloof tussen de kracht van nieuwe technologie en het vermogen van mensen om bij te blijven. Wat valt hieraan te doen?

Exponentiële technologie verandert ons hele leven. Met snellere computers, betere software en big data is dit het eerste tijdperk in de geschiedenis van de mens waarin de technologie voortdurend sneller gaat. Het resultaat is een ‘exponentiële kloof’ – tussen de kracht van nieuwe technologie en het vermogen van mensen om bij te blijven.

In deze video laat Azeem Azhar (auteur van Exponential View) zien hoe de exponentiële kloof de meest urgente problemen van onze samenleving kan verklaren. Daarnaast vertelt hij hoe we de kracht van technologie kunnen aanwenden voor onze echte behoeften – en zo nieuwe manieren van zakendoen kunnen bevorderen.

Spreker: Azeem Azhar (Auteur van Exponential View)

Collection: Emerce EDAY 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond