-

Web of app: de snelle opmars van PWA

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Itonomy. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Itonomy’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Is het web of is het een app? Door de snelle opmars van webshops voelen de websites steeds meer aan als een app. Welke kansen biedt dit voor e-commerce-spelers?

Veel e-commerce-bedrijven hebben verschillende verkoopkanalen; een webshop, marketplaces en een native app. Allemaal verschillende afzetmarkten met een eigen focus én kostenplaatje. Maar aangezien het onderscheidt tussen het web en een app steeds kleiner wordt, biedt dit enorme kansen voor e-commerce-partijen, vertelt Ben van Steenbergen (Oprichter van Itonomy).

Ben is al geruime tijd actief als developer en architect binnen de e-commerce wereld. Hij heeft ervaring aan zowel de bureau- en klantzijde en werkte onder meer voor Scotch & Soda, Claudia Sträter en Orac Decor. Bij Itonomy is hij Commerce Architect en slaat hij een brug tussen concept en techniek. Alleen zo kan je volgens hem het maximale uit e-commerce platforms halen.


Spreker:
Ben van Steenbergen (Oprichter van Itonomy)

Collectie: Emerce EDAY

Host: Eric van Hall 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond