-

Wereld Natuur Fonds wil online 17 miljoen mensen mobiliseren

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Episerver. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Episerver’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Het Wereld Natuur Fonds wil van een klassieke NGO transformeren in een beweging, een ‘movement’. De digitale strategie van het Wereld Natuur Fonds staat volledig in het teken van relevantie, de eindgebruiker en een breed aanbod.

Paul Zevenboom geeft als verantwoordelijke voor de digitale en consumenten data binnen WWF-NL, leiding aan de transitie die het Wereld Natuur Fonds in Nederland doormaakt. Doel van de transitie is een brede maatschappelijke beweging voor de natuur te realiseren, waarbij mensen zelf in actie kunnen komen. Geld, tijd, gedrag en kennis zijn sleutelaspecten om iedere Nederlander zijn of haar betrokkenheid bij de natuur te kunnen aanwakkeren, vergroten of verbeteren.

Zevenboom geeft strategie, implementatie en inzet van data een centrale rol en wil klantwaardes & klantbehoeften in marketinguitingen samenbrengen. Hij is verantwoordelijk voor alle digitale kanalen en de CRM-omgeving. De digitale strategie van het Wereld Natuur Fonds staat volledig in het teken van relevantie, de eindgebruiker en een breed aanbod.

Host: Roeland de Bruin (eigenaar van contentmarketing bureau Cool Content Company)

Spreker: Paul Zevenboom (head of digital & consumer data van WWF-NL)

Collectie: Emerce Digital Marketing Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond